Neem contact met ons
op voor de mooiste
occasions, onderhoud,
of alle aanbiedingen.

BEL ONS OP NUMMER:
0475-321092

Onze monteurs

Jan Smits

Jan kwam ruim 30 jaar geleden zonder te solliciteren bij ons binnenlopen en loste direct een probleem op. Een dag later is hij bij Auto Creemers begonnen. Jan is technisch specialist en APK-keurmeester. Als meest ervaren hoofdmonteur lost hij moeilijke storingen op, stuurt hij de andere monteurs aan en helpt waar nodig. De hoogste prijs die hij heeft behaald bij Top Technician is de 4e plaats van Nederland. Hij heeft jaren in de top 10 gezeten. Aan oldtimers werken is Jan's passie. Als Richard naar het circuit gaat, gaat hij altijd mee en soms rijdt hij dan ook stiekem een rondje mee. 

De kracht van Auto Creemers is volgens Jan het vastbijten in het probleem, en altijd het proberen op te lossen. De kennis en ervaring onderscheidt Creemers van omliggende garages. Niet alleen het werk aan klassiekers voegt hieraan toe, maar ook het aannemen van klussen van vreemde merken. Wat ze op andere plekken niet opgelost krijgen, wordt bij ons wel naar gekeken. 

Zijn favoriete auto: Astin Martin DB7. Zelf rijdt Jan in een Sprint Speciale.

Kevin Nesselaar

Kevin werkt ruim 9 jaar bij Auto Creemers. Als coördinator werkplaats is hij verantwoordelijk voor de voorbereidingen voor de werkplaats. Hij zorgt dat de onderdelen klaarstaan en dat de jongens aan het werk kunnen. Kevin is tevens 1e monteur en APK-keurmeester. Door zijn gemengde functie kijkt hij voornamelijk auto’s na en doet hij de kleine klussen om het overzicht over de grote projecten te houden. In het weekend is hij ook graag met auto’s bezig, dan sleutelt hij mee in een raceteam. Het voorbereiden en zorgen dat de jongens door kunnen vindt Kevin het leukst; “als je een hele dag met het team hebt kunnen vlammen is dat superfijn natuurlijk”.

De kracht van Creemers: “Diversiteit! We kunnen alles van nieuw tot oud.”

Kevin’s favoriete auto: Alfa Romeo 4C.

Joost Delsing

Joost is sinds 1 juli 2011 werkzaam bij Auto Creemers. Zijn functie is technisch specialist en APK-keurmeester. Hij houdt zich bezig met ingewikkelde storingen en samen met Jan werkt hij aan de klassiekers. Afgelopen jaar heeft hij bij Top Technician de 4e plaats over heel Nederland behaald, daar zijn wij erg trots op! Joost is graag met auto’s bezig en het is ook echt zijn hobby. Hij zit zelf bij een Duits raceteam die met oldtimers racen. 

De kracht van Auto Creemers is dat het een familiebedrijf is. We zijn een klein en hecht team dat klantgericht werkt en goede kwaliteit levert. 

Zijn favoriete auto: De Alfa Zagato sprint special (1900 c ss berlinetta zagato). Dit is een zeer zeldzame oldtimer.

Jason Ermans

Jason is zo'n vier jaar geleden bij ons begonnen. Hij werkt nu ruim een jaar als technisch specialist. Het uitvoeren van grote reparaties en het oplossen van storingen is voor Jason het meest uitdagende werk. 

Volgens Jason is het huiselijk familiegevoel de kracht van Auto Creemers. Het is hier geen fabrieksmatig werk. Het feit dat je naar de monteurs kan kijken vanuit de huiskamer/wachtkamer zorgt voor openheid naar onze klanten. 

Jason's favoriete auto is de Mitsubishi Evo x.

Joelle van de Wetering

Joelle is in februari 2018 als stagiair begonnen bij Auto Creemers. Sinds april werkt hij als student monteur. Hij is momenteel nog bezig met zijn opleiding 1e monteur en zal in mei/juni afstuderen. Kleine beurten uitvoeren is hetgeen waar hij voornamelijk mee bezig is. Op zijn bucketlist staat nog 'Route 66' rijden met de motor. Met het motorrijbewijs is onze motormuis al bezig…

De kracht van Creemers: 'Dat het een echt familiebedrijf is en dat gevoel zie je terug binnen het bedrijf. Het is een vrij grote garage, maar door de sfeer voelt het toch als een klein bedrijf’.

Joelle’s favoriete auto: Dodge Charger ’69.

Dennis Heuts

Dennis Heuts is sinds 2009 bij ons werkzaam als 1ste Autotechnicus en APK keurmeester. Door de motorcross is Dennis al van jongs af aan geïnteresseerd geraakt in techniek. Door het vele sleutelen aan zijn motor werd het dus eigenlijk al met de paplepel ingegoten.

Na zijn opleiding als 1ste  Autotechnicus is hij verder gegaan als APK Keurmeester. Dit maakt van Dennis eigenlijk multi-inzetbaar en hij draait zijn hand dan ook nergens voor om. Of het nu gaat om een wieluitlijning, vervangen van een distributieriem of een APK keuring, Dennis doet het gewoon allemaal.

De kracht van Auto Creemers volgens Dennis: “We zijn hier allemaal gelijk en helpen elkaar waar we kunnen, dat maakt de sfeer op de werkvloer nog fijner”.