Neem contact met ons
op voor de mooiste
occasions, onderhoud,
of alle aanbiedingen.

BEL ONS OP NUMMER:
0475-321092

kWh opgewekt dit jaar


kWh

CO2
reductie dit jaar


Ton

Auto Creemers en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Buiten dat maatschappelijk verantwoord ondernemen een bijdrage levert aan een schoner milieu, bespaart het ook geld en draag je er als bedrijf een boodschap mee uit. We willen toch ook dat onze generaties na ons kunnen genieten van al het moois op deze planeet toch?

Maatschappelijk verantwoord ondernemen kost een beetje moeite en natuurlijk moet je eerst investeren maar bij Auto Creemers in Herten-Roermond heeft men stap voor stap dit proces doorlopen. Zo plande men bij de bouw van het nieuwe pand, inmiddels zo’n 9 jaar geleden, een krasvrije wasserette. Bij deze krasvrije wasserette zorgt de achterliggende installatie dat het water weer wordt opgevangen met als resultaat dat 95% van het water gerecycled wordt. Een ingenieus proces van filters zorgt voor de zuivering van het  water dat tevens kalkvrij gemaakt wordt waardoor auto’s vlekvrij en zonder strepen opdrogen.

Ook heeft de komst van (semi) elektrische auto’s voor een grote impact gezorgd. De Mitsubishi Outlander PHEV is een voorbeeld hier van. De Outlander PHEV kan zijn eigen stroom maken met de motor maar ook wordt rem-energie, die normaal verloren gaat, omgezet in elektriciteit die in de accu’s wordt opgeslagen. Met slim rijden, inspelen op het verkeer  en tussendoor de accu’s opladen kun je zeer zuinig en milieubewust rijden. Dat opladen gebeurd dan ook nog eens met de zonnepanelen waar het grootste gedeelte van het dak mee bedekt is bij Auto Creemers.

Deze zonnepanelen laten niet alleen onze auto’s rijden, ook de airconditioning en verlichting werken milieuvriendelijk op zonne-energie. Auto Creemers heeft trouwens twee jaar geleden de gehele verlichting vervangen door duurzame en energiezuinige LED verlichting. Zo kan er maximaal gebruik gemaakt worden van de milieubewuste investering die op termijn zichzelf terugverdient.

Maar milieubewust bezig zijn begint bij de basis: Het scheiden van afval; olie, accu’s, plastic en papier. Voor alles heeft Auto Creemers verschillende containers. Het kost alleen maar een kleine moeite om een groot verschil te maken. Maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft de toekomst!

Milieubewust autorijden?

Auto Creemers is officieel dealer van de prachtige Mitsubishi Outlander PHEV. Deze plugin Hybrid auto is niet alleen een genot voor het oog maar ook voor het milieu.

Partners

Matrix - Free energy

Alle zonnepanelen zijn geplaatst door Matrix - Free Energy. Klik hier om de website van Matrix te bezoeken.


PEVM Van Monfort

PEVM installeerde alle techniek die ervoor zorgt dat Auto Creemers door middel van de zonnepanelen, elektriciteit aan het net kan terugleveren. Bezoek hier de website van PEVM Van Monfort.