Neem contact met ons
op voor de mooiste
occasions, onderhoud,
of alle aanbiedingen.

BEL ONS OP NUMMER:
0475-321092

Mitsubishi Space Star

Tijdelijk tot € 1.000,- korting

De Space Star staat voor rijplezier. Geniet van zijn comfort door zijn verfijnde styling, royale binnenruimte, vrij zicht rondom, rijke uitrusting en de in hoogte verstelbare bestuurdersstoel cleartec-product-details

Mitsubishi rijden is rekening houden met het milieu. Deze compacte alleskunner rijd je met veel gemak. Daarbij is hij de zuinigste in zijn klasse en biedt hij bovendien 'veel voor weinig', zonder te moeten inleveren aan prestaties, comfort en veiligheid. 

De Space Star is uitgerust met een uitgebreid veiligheidspakket dat alle inzittenden maximale bescherming bieden. ASC en ABS + EBD helpen de bestuurder de auto moeiteloos te beheersen. Het uitgebreide airbagsysteem biedt maximale bescherming. Stap in de Space Star en geniet van veilig en zorgeloos rijden.

De Space Star is de auto als het gaat om betaalbaarheid, zuinigheid en betrouwbaarheid.

Ontdek de Space Star nu zelf! Tijdelijk tot € 1.000,- korting of extra inruil, vraag nu naar onze voorwaarden!

Comfort

De Space Star heeft de uitstraling van een stijlvolle en sportieve auto. Ondanks de compacte afmetingen heeft de auto een ruim interieur. De ergonomische gevormde stoelen bieden optimaal comfort, tijdens zowel lange als korte ritten. 

Het multi-informatiedisplay van de Space Star biedt in een oogopslag de gewenste informatie, zoals het brandstofverbruik, de schakelindicator en buitentemperatuur. De schakelindicator geeft aan op welk moment u het best kunt schakelen om de brandstofverspilling en CO2-uitstoot te verminderen. Dit moment is gebaseerd op het toerental van de motor en de rijomstandigheden. 

Stel zelf met ETACS (Electronic Time and Alarm Control System) diverse voorzieningen in naar uw persoonlijke voorkeur, voor veiligheid en comfort. Bepaal zelf hoe lang de verlichting blijft branden na het afsluiten van de portieren of de snelheid van de ruitenwissers. 

Het Multifunctioneel GPS navigatiesysteem is voorzien van en LCD-beeldscherm met dvd-speler. Het MGN-systeem kunt u diverse smartphonefuncties gebruiken.

Prestaties

Door de prettige prestaties en het laag brandstofverbruik biedt de Space Star veel rijplezier. De Space Star behoort tot de meest brandstofefficiëntse auto’s in zijn klasse, zonder in te leveren op vermogen, comfort of veiligheid.

De 1.0-liter en 1.2-liter MIVEC-uitvoeringen beschikken beide over slimme technologieën waardoor de Space Star de zuinigste is in zijn klasse. 

Veiligheid

Neem plaats in de Space Star en geniet van zorgeloos autorijden en optimale bescherming! Een uitgebreid pakket met actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen helpen u de auto onder controle te houden, terwijl airbags bij een botsing verwonding van de inzittenden helpen voorkomen of tot een minimum beperken. 

Uitvoeringen