Neem contact met ons
op voor de mooiste
occasions, onderhoud,
of alle aanbiedingen.

BEL ONS OP NUMMER:
0475-321092

Mitsubishi Outlander

Tijdelijk tot €2000,- korting

Mitsubishi Outlander, een begrip binnen de SUV’s!

De Mitsubishi Outlander is het toonbeeld van oerdegelijke techniek waarbij Mitsubishi zich al decennia lang onderscheidt. Een auto waar je in elke situatie van op aan kunt. Een echt luxe werkpaard. Gaat u graag op reis met een caravan? Dan is de Outlander uw ideale reispartner. Veel kofferruimte, uitgerust met een multimediasysteem of Rockfort Fosgate Premium geluidsinstallatie, het kan allemaal. De Mitsubishi Outlander verricht zijn werk met verve en zorgt dat de passagiers in luxe verblijven.

Ontdek de Outlander nu zelf! Tijdelijk tot € 2.000,- korting of extra inruil, vraag nu naar onze voorwaarden!

Design

De krachtige uitstraling van de Outlander staat voor verfijning, luxe, maar ook het robuuste karakter. Het ‘Dynamic Shield’-frontdesign combineert stijl met functionaliteit. Dit vormt de basis van nieuwe Mitsubishi-modellen in toekomst. De Outlander biedt u veel rijplezier. De auto is voorzien van een ruim interieur van hoogwaardige kwaliteit. De luxueuze afwerking wordt versterkt door de decoratieve accenten die de Outlander uniek maakt. 

De Outlander biedt u ook veel rust. Er is veel aandacht besteed aan het dempen van de motorruimte doordat trillingen en geluid geabsorbeerd worden. De vorm onderdrukt windruis en de bekleding is uitgevoerd in geluiddempend materiaal. Ook de ontwikkeling en keuze van de wielophanging en banden waren gericht op zo min mogelijk geluid door contact met de weg. 

Elektrisch bedienbaar schuifkanteldak en achterklep

Het Outlander beschikt over een elektrisch bedienbare schuifkanteldak met antiklembeveiliging. Ook de achterklep is elektrisch bedienbaar.

Sensoren

De regensensor schakelt automatische de ruitenwissers in zodra er vocht op de vooruit komt. Als er condens of ijs op de voorruit zit, wordt dit verwijderd door de elektrisch verwarmbare voorruit. De Outlander is ook voorzien van een sensor die het omgevingslicht meet. Hierdoor schakelt automatisch de verlichting in.

Prestaties

De krachtige prestaties van de Outlander zal u veel rijplezier geven. Wat uw bestemming ook is, u zult genieten van de SUV-voordelen.  

Krachtige motoren
De krachtige motoren leveren uitstekende prestaties aan een laag brandstofverbruik. De nieuwe 2.0-liter motor is zowel stil als zuinig. Deze milieuprestaties zijn te danken aan de MIVEC-technologie, door een lager gewicht van de motor en een lager brandstofverbruik. De motor past zich aan, aan de wisselende weg- en rijomstandigheden. Dit zorgt voor een soepele en vlotte acceleratie. Ook kunt u kiezen voor de optie met sportieve schakelflippers om makkelijk en snel te schakelen. 

De milieuvriendelijke prestaties van de Outlander zijn tegenwoordig essentieel. De motoren leveren een uitstekende brandstofefficiency, zonder concessies te doen aan de prestaties. Door de milieubesparende uitrusting van hoog niveau biedt de Outlander een bijzonder rijplezier. 

Veiligheid

Met de Outlander kunt u aangenaam en zorgeloos genieten van uw reis. De passagiers zijn verzekerd van diverse hoogwaardige veiligheidsvoorzieningen die optimale bescherming biedt. Dit centraal geplaatste HD-touchscreen maakt navigeren kinderlijk eenvoudig en biedt u duidelijke ECO-informatie, zoals brandstofverbruik en actieradius. Het toont ook de beelden van de achteruitrijcamera, om u te assisteren bij het achteruitrijden. 

uitvoeringen