Neem contact met ons
op voor de mooiste
occasions, onderhoud,
of alle aanbiedingen.

BEL ONS OP NUMMER:
0475-321092

Mitsubishi Outlander PHEV

Tijdelijk tot € 3.000,- korting

De Mitsubishi Outlander PHEV

Bij Mitsubishi Motors is alles gericht op de ultieme rijbeleving. Hiervoor ontwikkelen wij baanbrekende technologieën en geven we ruimte aan innovatieve inzichten. Het resultaat? Trendsettende aandrijftechnieken, zoals de nieuwste plug-inhybrideaandrijving. Ontdek het zelf. Beleef de Outlander PHEV.

Tijdelijk tot € 3.000,- korting* of extra inruil! (*afhankelijk van de uitvoering, vraag nu naar onze voorwaarden!)

Design

De Outlander PHEV staat voor verfijning, luxe, maar ook het robuuste karakter. Het ‘Dynamic-Shield’-design combineert stijl met functionaliteit en geeft uitdrukking aan zijn prestaties en veiligheid. Kortom, de beste eigenschappen van een premium SUV zijn in één auto verenigd. 

Aerodynamisch Design

Opvallend aan de Outlander PHEV is het aerodynamisch design dat toonaangevend is in de SUV-klasse. Het gestroomlijnde, maar stijlvolle design draagt mee aan de verbeterde brandstofefficiency, vermindering van CO₂-uitstoot en uitstekende wegligging bij hoge snelheid. 

Hoogwaardig interieur

Het interieur van de Outlander PHEV is van hoogwaardige kwaliteit. Het straalt luxe uit, gecombineerd met sportiviteit. De nieuwe voorstoelen met een verbeterd silhouet zorgen voor meer steun in de zij en rug en bieden meer comfort tijdens korte en lange ritten. De nieuwe Outlander PHEV biedt een ontspannen rijbeleving. U kunt zorgeloos genieten, hoe lang uw reis ook is. 

Verbeterd exterieur

Het exterieur van de PHEV heeft een facelift gekregen. Dat is te zien aan het krachtige front met een vernieuwde bumper, grille, mistlampranden en led-koplampen. Ook de achterbumper en de dakspoiler zijn hertekend. De stijlvolle uitstraling van de PHEV wordt versterkt door de chrome accenten en de nieuwe 18 inch two tone lichtmetalen velgen.  

PHEV-SYSTEEM

Het Plug-in Hybrid EV-systeem is eco-efficiënt. U rijdt zorgeloos zonder enig brandstofverbruik en een CO2-uitstoot van nul. De verbeteringen in de aandrijfaccu, gecombineerd met een nieuwe 2.4-liter benzinemotor zorgen voor een reductie in het brandstofverbruik en geluidsniveau van de aandrijflijn. Door de EV-priority modus en het Main Battery Warning Systeem kan het maximumaantal kilometers worden gereden onder vrijwel alle rij-omstandigheden. 

EV Priority Modus

De EV-priority schakelaar geeft elektrisch rijden voorrang. Zolang de batterij voldoende vermogen heeft voorkomt het systeem dat de brandstofmotor aanslaat. 

Elektrisch Rijden

Als u elektrisch rijdt, worden de elektromotoren gevoed door de aandrijfaccu, waarbij het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot nul zijn. In de EV Drive Mode is de auto stil en rijdt deze schoon en krachtig. De topsnelheid bedraagt 120 km/u. 

Hybride Rijden

Als u Hybride rijdt wordt de benzinemotor aangedreven door elektromotoren. De elektriciteit wordt opgewekt door de generator die door benzinemotor wordt aangedreven. Zodra het energieniveau van de aandrijfaccu laag is wekt de generator elektriciteit op. Dit om extra vermogen te leveren bij fel accelereren of bij het oprijden van een helling. 

Hybrid Driving

De benzinemotor drijft de auto aan met ondersteuning van de elektromotoren zodra dit nodig is. Bijvoorbeeld bij hoge snelheden of wanneer er veel vermogen wordt gevraagd.

uitvoeringen