Neem contact met ons
op voor de mooiste
occasions, onderhoud,
of alle aanbiedingen.

BEL ONS OP NUMMER:
0475-321092

Space Star

De Space Star heeft alles wat je van een ‘eco-car’ mag verwachten, milieubewust en toch optimaal rijplezier en heel veel ruimte. De Space Star scoort op al deze fronten beter dan welke auto ook. Een fris en kleurrijk design, tot uitstekende prestaties en een verrassend ruim interieur.

Vanaf € 14.290,-
Details

Eclipse Cross PHEV

De Eclipse Cross PHEV bouwt voort op het succes van de Outlander PHEV, onze trendsettende SUV, die wereldwijd 21 maal werd bekroond. Dankzij grensverleggende technologieën werken de brandstofmotor en beide elektromotoren harmonieus samen in verbazingwekkende rust.

Vanaf € 37.990,-
Details

Outlander PHEV

Met deze plug-in hybride bewijst Mitsubishi zich te scharen tussen de meest vooruitstrevende automerken. Altijd op zoek naar nieuwe technieken om een voorsprong op het gebied van nieuwe aandrijftechnieken te behouden. Die drive voor de ultieme rijervaring heeft alweer de tweede generatie plug-in hybride in het leven geroepen; de nieuwe Outlander PHEV.

Vanaf: € 35.990,-
Details
Mitsubishi L200 bij Auto Creemers - Roermond

L200

De Mitsubishi L200 is robuust en ontworpen om alle uitdagingen te tackelen. De stijve, lichtgewicht carrosserie biedt een hoge mate van veiligheid en rijcomfort en is gemaakt om te werken.

Details