Neem contact met ons
op voor de mooiste
occasions, onderhoud,
of alle aanbiedingen.

BEL ONS OP NUMMER:
0475-321092

Space Star

De Space Star heeft alles wat je van een ‘eco-car’ mag verwachten, milieubewust en toch optimaal rijplezier en heel veel ruimte. De Space Star scoort op al deze fronten beter dan welke auto ook. Een fris en kleurrijk design, tot uitstekende prestaties en een verrassend ruim interieur.

Vanaf € 14.290,-
Details

ASX

Een slim en prikkelend design, zuinig motorengamma en meer dan genoeg verbluffende accessoires. Al deze vooruitstrevende eigenschappen komen samen in het perfecte formaat voor een Active Crossover; De Mitsubishi ASX.

Vanaf € 30.990,-
Details

Eclipse Cross

De Mitsubishi Eclipse Cross is een compleet nieuwe, compacte SUV met een coupé-achtige daklijn en optimale connectiviteit. Zijn beproefde Super-All-Wheel-Control technologie zorgt onder alle omstandigheden voor een veilige en plezierige rijervaring. 

Vanaf € 37.990,-
Details

Outlander

De nieuwe Outlander is door zijn design een even robuuste als stijlvolle verschijning. Dit maakt hem tot veelzijdige crossover. Soepel, zuinig en comfortabel als het kan, krachtig en sportief als het moet. Onder zijn fraaie carrosserie gaat hoogwaardige techniek schuil, goed voor de uitmuntende krachtigste prestaties.

Vanaf € 40.990,-
Details

Outlander PHEV

Met deze plug-in hybride bewijst Mitsubishi zich te scharen tussen de meest vooruitstrevende automerken. Altijd op zoek naar nieuwe technieken om een voorsprong op het gebied van nieuwe aandrijftechnieken te behouden. Die drive voor de ultieme rijervaring heeft alweer de tweede generatie plug-in hybride in het leven geroepen; de nieuwe Outlander PHEV.

Vanaf: € 35.990,-
Details
Mitsubishi L200 bij Auto Creemers - Roermond

L200

De Mitsubishi L200 is robuust en ontworpen om alle uitdagingen te tackelen. De stijve, lichtgewicht carrosserie biedt een hoge mate van veiligheid en rijcomfort en is gemaakt om te werken.

Details