Neem contact met ons
op voor de mooiste
occasions, onderhoud,
of alle aanbiedingen.

BEL ONS OP NUMMER:
0475-321092

De ASX, een echte publiekslieveling!

Onze publiekslieveling, de Mitsubishi ASX. Herkenbaar door zijn eigen unieke uitstraling. De ASX is een graag geziene auto binnen het Cross-Over segment. De ruimte van een stationwagon, de hoogte van een SUV en de rij-eigenschappen van een luxe auto. Kortom een auto die voor elk doel kan dienen. Door het gebruik van lichte materialen weegt de ASX slechts 1.240 kg en dat scheelt in de wegenbelasting en in het verbruik. De ASX is in praktijk één van de zuinigste auto’s in zijn klasse. Zijn 1.6 motor (4 cilinder) met 117 pk maakt hem een fijne all-rounder die u zuinig en comfortabel overal naartoe brengt.

Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen die elk een hoog uitrustingsniveau hebben. Of het nu gaat om multimedia, navigatie, panoramadak, achteruitrijdcamera, er zijn vele mogelijkheden. De dynamisch gerestylede ASX straalt onvergelijkbare kracht en verfijning uit. Zijn stijlvolle 'Dynamic Shield' verraadt zijn krachtige prestaties.

Dynamisch Design

Het vernieuwde design van de ASX straalt kracht, verfijning en veiligheid uit. Het combineert stijl met functionaliteit en dat vormt de basis voor nieuwe Mitsubishi modellen. Zijn stijlvolle 'Dynamic Shield' verraadt zijn krachtige prestaties.

Dashboard

Bij het ontwerp van het dashboard is gedacht aan het plezier van de inzittende. Of het nu gaat om het sportieve design, de materialen of bekleding.

PRESTATIES

De MIVEC-technologie zorgt voor een soepel en krachtig vermogen met een uitstekende brandstofefficiency. De 1.6-liter motor biedt krachtige, sportieve prestaties en staat garant voor een felle acceleratie en een hoog maximumvermogen.  

Wielophanging 

Het solide onderstel van de ASX zorgt voor een uitstekende wegligging. De schokdempers en stabilisatorstangen zijn afgestemd op sportieve prestaties. Zo kunt u moeiteloos en in alle comfort over elke hobbel op de weg.

Comfort

Bij het ontwerp van de ASX is nagedacht over de ideale maatvoering, gericht op maximaal comfort in een mooi interieur. 

Rockford Fosgate Premium Sound System

Het Rockford Fosgate Premium Sound System met 9 speakers zorgt voor een perfect geluid in de auto. De speakers passen uitstekend in het interieur en zal door muziekliefhebbers zeker gewaardeerd worden.

Ruimte

De ASX biedt achterpassagiers comfort door de royale hoofd- en beenruimte. Ook kan de achterbank in zijn geheel neergeklapt worden, waardoor een zeer grote bagageruimte ontstaat. De achterklep is eenvoudig te openen en biedt een ruime doorgang. 

Veiligheid

De ASX is toonaangevend in zijn klasse door het veiligheidsniveau. De 7 airbags zorgen voor extra veiligheid op elke zitplaats. Ook het ontwerp van de carrosserie zorgt voor een optimale bescherming. De ASX beschikt onder andere over ASC, ABS met EBD, Brake Assist, Hill Start Assist en LDW. 

Smartphone Link Display Audio

De smartphone link display audio helpt u om eenvoudig met stembesturing te navigeren, muziek te selecteren en telefoongesprekken te voeren. Uw telefoon kunt u verbinden door Android Auto te installeren of Apple Car Play. Zo kunt u tijdens uw reis genieten van optimaal comfort en maximale veiligheid.