Neem contact met ons
op voor de mooiste
occasions, onderhoud,
of alle aanbiedingen.

BEL ONS OP NUMMER:
0475-321092

De vernieuwde Mitsubishi ASX

Tijdelijk tot €1000,- korting

Vanaf september in onze showroom

De vernieuwde ASX, Robust & Ingenious!

Iets wat al goed is moet je gewoon goed laten en waar mogelijk nog beter maken door te luisteren naar de wensen van je klanten. Dat is dan ook de reden dan men een upgrade heeft doorgevoerd aan de Mitsubishi ASX die nu standaard voorzien is van de krachtige 2.0 motor uit de Outlander met AUTOMAAT. Deze combinatie staat garant voor goede prestaties met een hoog comfort gehalte.
De basis-uitvoering is komen te vervallen waardoor de ASX standaard is uitgerust met o.a.: airconditioning, cruise control, verwarmbare voorstoelen, een achteruitrijcamera, 16 inch lichtmetalen wielen, een met leder bekleed stuurwiel, een multimediasysteem en volledige led-verlichting.

De ideale hoge instap, de praktische ruimte en het oerdegelijke concept van de ASX, is en blijft de basis van deze geweldige auto. De ASX zal niet alleen uw ideale partner zijn voor het dagelijks gebruik maar ook voor de vrije tijdsbesteding en de vakanties.

Ontdek de vernieuwde ASX nu zelf, vanaf 27 september in onze showroom! 

Dynamisch Design

Het stoere en robuuste voor- en achterkant dwingt bewondering af bij velen. Met zijn brede en solide voorkomen en veelzijdige ruimte gaat hij elke uitdaging aan. Wat je bestemming ook is, onderweg is het volop genieten. Daarbij blijf je altijd in contact met de wereld om je heen, dankzij moderne infotainment en slimme technologie.

Jij hebt de controle

De ASX is om zijn bestuurder heen gebouwd waardoor je één bent met de auto zodra je plaatsneemt achter het stuur. Het optimale zicht op alle instrumenten en het moderne Multimediasysteem zijn prettig binnen handbereik. Je bent één met de ASX en geniet maximaal van zijn dynamische rijeigenschappen, atmosfeer en luxe.

Technologie

Pure kracht en comfort

Met de 2.0-liter motor beschik je over volop vermogen voor elke uitdaging. Dankzij de MIVEC-technologie geniet je van de combinatie van veel kracht en efficiënte prestaties. Dit alles is gekoppeld aan een uiterst soepele AUTOMAAT die meteen reageert op de rijomstandigheden. Comfort en prestaties zijn op deze manier gegarandeerd.

Wielophanging

Dankzij de MacPherson-veerpoten voor en de multi-link achteras, beweegt de ASX zich soepel en comfortabel, zelfs over de ruwste ondergrond. De schokdempers en stabilisatorstangen werden verder verfijnd. Het resultaat? Voorspelbare rijeigenschappen en sportieve prestaties, zonder concessies te doen aan het rijcomfort.

AUTO STOP & GO (AS&G)

Auto Stop & Go (AS&G) schakelt automatisch de motor uit bij het stoppen voor een verkeerslicht of een file. Dit bespaart brandstof en verlaagt de CO₂-uitstoot, zonder de elektronische systemen van de auto te verstoren. De motor slaat direct weer aan zodra je het gaspedaal bedient, dus je bent meteen weer onderweg.

uitvoeringen