Neem contact met ons
op voor de mooiste
occasions, onderhoud,
of alle aanbiedingen.

BEL ONS OP NUMMER:
0475-321092

Private lease

U wilt gebruik maken van een nieuwe Alfa Romeo zonder deze te bezitten. Alle kosten om met de auto de weg op te kunnen, zitten in het maandbedrag. De prijs is all-inclusive. Alleen de brandstofkosten komen er nog bij. De looptijd en het kilometrage bepaalt u helemaal zelf.

Financial lease

U bent een zakelijke klant en zoekt naar mogelijkheden om een nieuwe of gebruikte Alfa Romeo te financieren. Met een zakelijke financiering wordt er geen beslag gelegd op uw werkkapitaal en heeft u financiĆ«le stabiliteit. 

Financial leasing is een zakelijke vorm van financiering waarmee uw onderneming een auto aanschaft. Kortom: u zoekt een auto uit, en de leasemaatschappij betaalt namens u de aanschafprijs (excl. de BTW).

Financial lease voorziet alleen in de auto. Zaken als de verzekering, reparatie, onderhoud, banden en belasting zijn niet inbegrepen. De te betalen maandtermijnen bestaan alleen uit aflossing en rente. De hoogte van uw leasebedrag wordt bepaald door de aanschafprijs van de auto, de looptijd van de lease, eventueel gebruik van een slottermijn, een aanbetaling of inruil van uw "oude" auto.  Door een slottermijn en/of een aanbetaling op te nemen zal uw maandelijkse leasebedrag lager uitvallen.

U wordt eigenaar!

Omdat u bij het aangaan van de leaseovereenkomst economisch eigenaar wordt van de auto, mag u de auto op uw balans zetten. Na betaling van de laatste leasetermijn bent u ook juridisch eigenaar.

Full operational lease

U wilt beschikken over een auto zonder deze te bezitten. U besteedt de investering, de administratie en het risico op waardeverminderingen liever uit. U betaalt alleen een vast leasebedrag per maand. De looptijd? Die bepaalt u helemaal zelf.

Full operational lease is een leasevorm die vaak wordt gebruikt in het zakelijke verkeer. Het betreft een leasevorm waarbij operationele kosten inbegrepen zijn bij het leasetarief. Met de term "full operational lease" wordt aangegeven dat de leaseauto wordt aangeboden op basis van een all-inclusive tarief: banden, standaarduitrusting, verzekering, rente, vrije kilometers per maand en onderhoud van de auto zijn allen inbegrepen bij het leasetarief.

Een groot voordeel van full operational lease is dat alle lease kosten van tevoren precies te budgetteren zijn. Daarnaast kan al het beheer en onderhoud van de operationele leaseauto zonder meerprijs worden uitbesteed aan iedere officiƫle merkdealer. Bovendien wordt er geen beslag gelegd op de liquiditeit van de onderneming. De leaseauto komt namelijk niet bij de activa van de onderneming op de balans. Dit heeft tot gevolg dat er geen balansverlenging ontstaat. Hierdoor blijft de vermogenspositie en de leencapaciteit van de ondernemer per saldo intact. Daarnaast is het een voordeel van een full-operationale leaseauto dat de onderneming geen restwaarde risico van de lease auto heeft.

Meer informatie