Neem contact met ons
op voor de mooiste
occasions, onderhoud,
of alle aanbiedingen.

BEL ONS OP NUMMER:
0475-321092

Tegelijk milieuvriendelijk, betaalbaar en multifunctioneel rijden, kan het?

29 maart 2016


De tijden dat een auto alléén maar werd uitgekozen om iemands persoonlijke smaak te dienen zijn voorbij. In de moderne tijd van vandaag moet naast een mooi uiterlijk een auto ook maatschappelijk bewust zijn!

De Mitsubitshi Space Star

Dit betekent: Milieuvriendelijk en dus zuinig, betrouwbaar en toch voordelig in de vaste lasten maar tegelijkertijd moet de auto veel te bieden hebben, liefst veel plaats, een rijke uitrusting en een hoge instap.

Het klinkt bijna als en onmogelijke opgave! En eerlijk is eerlijk, wat voor de één gemakkelijk is kan voor de ander juist helemaal niet van belang zijn. Dus vindt maar eens een allemansvriend.

Auto Creemers biedt een antwoord op dit alles en dat antwoord is de Mitsubishi Space Star.

De auto bewijst met een gemiddeld verbuik dat zich in de praktijk tussen de 1:20 en 1:25 bevindt dat er wel degelijk rekening met onze mooie planeet wordt gehouden, en terecht! Bovendien is het ook nog een keer goed voor de portemonnee. Als het gaat om de prijsstelling bevindt de Space Star zich in het compacte A segment, terwijl er een zee aan ruimte wordt geboden die vergelijkbaar is met een auto uit het B segment. Met andere woorden: véél voor weinig! Qua uitrusting kan er met iedereen worden meegedacht; van airco, navigatie en parkeersensoren of misschien reclamebestickering? U vraagt  het maar!

Zoals men ziet kan er aan alle criteria van tegenwoordig worden voldaan. Dan hebben we nog niet over 5 jaar garantie gesproken en een vanaf prijs van 9.990,- Euro. Daarbij speelt ook nog eens mee dat de restwaardes in dit segment zeer gunstig zijn.

Zowel zakelijk als privé is de Mitsubishi Space Star een auto om rekening mee te houden. Een gebruikte auto rijden is waarschijnlijk duurder!