Neem contact met ons
op voor de mooiste
occasions, onderhoud,
of alle aanbiedingen.

BEL ONS OP NUMMER:
0475-321092

Private Lease, wat is het eigenlijk?

02 februari 2016


Steeds vaker zien we reclame voorbij komen over Private Lease vaak samengaand met bedragen waar je van denkt; Hoe is het mogelijk. Want voor die bedragen kun je vaak niet eens een gebruikte auto rijden!

Wat houdt private lease eigenlijk in? Bij private lease heb je voor een vast maandelijks bedrag de beschikking over een nieuwe auto gedurende een bepaalde periode (meestal 2 tot 4 jaar) en kilometrage. In dit maandbedrag is tevens verzekering, houderschapsbelasting en onderhoud opgenomen. Je weet dus precies wat je per maand kwijt bent aan een auto en hoeft je verder niet druk te maken. Je moet alleen zelf tanken.

Voordelen:

  • Je kunt de auto zelf samenstellen want je krijgt een NIEUWE auto.
  • Je beschikt over de hoogst mogelijke betrouwbaarheid, altijd fabrieksgarantie
  • Geen zorgen over afschrijving, verzekering of onderhoudskosten.
  • Je hoeft er geen eigen geld in te steken en houdt de volle beschikking over je spaargeld.
  • Je kunt elke paar jaar zo weer in een nieuwe auto stappen.
  • Alles wordt door de dealer voor je geregeld.
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Duidelijk en transparant

Het fijne is gewoon dat je zonder dat je jezelf kopzorgen moet maken om alles wat met een auto te maken heeft wegvalt. Je hebt totale duidelijkheid.

Misschien denk je nu dit klinkt te aantrekkelijk, het moet toch betaald worden? Dat klopt inderdaad. Maar het voordeel voor een leasemaatschappij zit er in dat bij nieuwe auto’s de onderhoudskosten zeer laag zijn en de restwaardes relatief hoog zijn (zeker bij compacte auto’s of de populaire cross-over modellen met een hoge instap), bovendien wordt een verzekering vaak collectief afgesloten waardoor ze gunstige tarieven hebben. Het voordeel voor de klant is dat er geen investering van een nieuwe auto gedaan moet worden.

We zien steeds meer dat de klant van tegenwoordig duidelijkheid en betrouwbaarheid wil hebben en men reserveert een maandbedrag voor mobiliteit. Met een private lease wordt hiermee volledig voldaan. Duidelijkheid vooraf in plaats van verrassingen achteraf.

Laat je verrassen en informeren bij Auto Creemers in Herten-Roermond, wij helpen graag!