Neem contact met ons
op voor de mooiste
occasions, onderhoud,
of alle aanbiedingen.

BEL ONS OP NUMMER:
0475-321092

Iedere maand opnieuw een financiële meevaller…

18 november 2016


Het klinkt als de hoofdprijs in de loterij behalve dat hier geen lot bij te pas komt. Ook u heeft prijs! Er is alleen beetje snelheid geboden om elke maand geld over te houden. Alleen dit jaar kunt u dit nog heel gemakkelijk regelen bij Auto Creemers in Roermond.

Hoe werkt het?

Eigenlijk is het heel eenvoudig: neem ‘het lot’ in eigen hand en kom bij ons langs in onze showroom in Roermond. Daar staat uw prijs al te wachten: De nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV. Een plug in hybride die buiten de gigantische luxe, comfort en praktische eigenschappen voorziet in een belastingvoordeel. Alleen in 2016 is het mogelijk om deze auto nog te kopen of te leasen met slechts 15% bijtelling. Wij informeren u deskundig en uitgebreid. Het is zelfs mogelijk om te berekenen hoeveel u gaat besparen ten opzichte van uw huidige situatie. U zult verrast zijn hoeveel u bespaard.

Om zoveel mogelijk mensen te laten profiteren van dit belastingvoordeel, hebben wij extra veel auto’s op voorraad genomen. Wilt u ook vijf jaar lang verzekerd zijn van elke maand opnieuw een financiële meevaller? Reageer dan snel en kom bij ons langs voor uw Outlander PHEV met slechts 15% bijtelling.

Als ondernemer komt er al zo veel op u af dus laat u gewoon vrijblijvend door ons informeren. Wij regelen de rest voor u. Auto Creemers ont-zorgt en denkt met u mee!

Wij zien u graag in onze showroom.

Bij aanschaf voor 31-12-2016 profiteert u van een extra hoge korting of extra inruil tot wel €5.000,- (naast het voordeel van de bijtelling!)