Neem contact met ons
op voor de mooiste
occasions, onderhoud,
of alle aanbiedingen.

BEL ONS OP NUMMER:
0475-321092

Auto rijden met maar 15% bijtelling, grijp nu je laatste kans!

31 december 2016


Met de bijtellingscategorie van 15% geniet u van de laagste bijtelling voor niet-(volledige)elektrische auto’s. Alleen auto’s met maximale uitstoot van 50 gram CO2 per kilometer komen in aanmerking voor 15% bijtelling. In de praktijk zijn dit voornamelijk de hybride of plug-in hybride auto’s waarin een verbrandingsmotor gecombineerd is met een elektromotor. Deze combinatie houdt de CO2 uitstoot laag, waardoor u met dit soort zakelijke auto profiteert van slechts 15% bijtelling.

Veel hybride auto’s hebben echter vaak last van ruimtegebrek door het accupakket dat meegenomen moet worden voor de opslag van elektrische energie. Dit gaat vaak ten koste van de kofferruimte. Het extra gewicht van het accupakket beperkt ook vaak de mogelijkheid om een aanhanger te trekken. Auto Creemers heeft met de Outlander PHEV echter een auto die daar allemaal geen last van heeft. Mitsubishi is natuurlijk één van de grootste elektronicafabrikanten ter wereld en maakt al decennia lang elektrische industriële voertuigen (heftrucks bijvoorbeeld.) Deze technieken hebben ze kunnen doorvoeren in de Outlander PHEV. Het accupakket zit gemonteerd in de bodemplaat waardoor er geen ruimte verloren gaat, integendeel de Outlander is een SUV die een zee aan ruimte heeft. Bovendien kan de Outlander PHEV tot 1500 kg aanhang-gewicht trekken en is als enigste uitgerust met 4 wiel aandrijving. Zaken die gewoon belangrijk zijn voor het praktische en veilig gebruik. Dit gecombineerd met veel luxe zoals een standaard navigatiesysteem, cruis control, bluetooth voorzieningen voor telefonie en muziek, lichtmetalen velgen, climate control, regen- en lichtsensor enz. maakt dat de Outlander PHEV een heel interessant zakelijke te rijden auto is.

Hoe zit het nou in elkaar?

Auto’s met een bijtelling van 15% kunnen 5 jaar lang van deze bijtelling genieten vanaf de datum dat ze voor het eerst in gebruik zijn genomen. Dus als u dit jaar nog een Outlander PHEV aanschaft op bijvoorbeeld 31 december 2016 dan geniet u tot 31 december 2021 een bijtellingspercentage van slechts 15%.

Kom dus snel naar onze showroom een laat u uitgebreid informeren.