Neem contact met ons
op voor de mooiste
occasions, onderhoud,
of alle aanbiedingen.

BEL ONS OP NUMMER:
0475-321092

Auto Creemers presenteert de Alfa Giulia

25 mei 2016


Als het om design en emotie gaat dan kun je dat het best aan de Italianen overlaten. Alfa Romeo is heer en meester in het bouwen van automobiele meesterwerken en dat al ruim een eeuw lang!

Met de Alfa Giulia heeft men een auto gecreëerd waarvan het lijnenspel simpel en harmonieus is, maar ook dynamisch en verleidelijk. Vaak is een kleine verandering in kleur of velgen het verschil tussen elegantie of sportiviteit.

Met de Giulia gaat Alfa Romeo mondiaal acteren en dat betekent concurreren met de huidige wereldklasse. Dit vereist aandacht voor detail tot in de kleinste puntjes. Alfa Romeo realiseert met de Giulia een synergie tussen emotie, functionaliteit, sportiviteit en comfort te creëren zoals niemand anders dat kan. Ook het interieur is met de grootste zorg samengesteld en er worden prachtige materialen gebruikt zoals eiken- of walnoothout, carbon en geborsteld aluminium. Natuurlijk mag een Italiaans designinterieur van exclusief leer niet ontbreken. Passie en vakmanschap zijn onmiskenbaar aanwezig.

Alfa Romeo rust de Giulia uit met een geheel nieuw infotainment systeem met een 6.5 inch high-definition beeldscherm. Deze is te bedienen door middel van een intuïtief Rotary Touch Pad. Optioneel is er een systeem met een 8.8 inch scherm met Connect 3D Nav, DAB-ontvanger. Ook is de Giulia te voorzien van een Harman Kardon premium sound system met 14 luidsprekers.

De Giulia is niet alleen schitterend om te zien, hij creëert ook passie voor autorijden dankzij een intense rijbeleving. Mede door de achterwielaandrijving, een optimale gewichtsverdeling, een vooruitstrevende wielophanging en een zeldzaam goede vermogen-gewichtsverhouding. Ook worden alle elektronische systemen continu bewaakt door een geïntegreerd voertuigsysteem dat waakt over veiligheid en prestaties.

Specificaties en bijtelling.

De Giulia zal leverbaar zijn met een 200pk sterke 2.0 Turbo benzine motor met 8-traps automaat en een 2.2 JTDm met respectievelijk 136, 150pk en 180pk, leverbaar met zowel een handbak als een 8-traps automaat. Van de diesel motoren (136, 150pk en 180pk) zal er ook een Eco versie beschikbaar komen met slechts 21% bijtelling. De overige uitvoeringen hebben allemaal 25% bijtelling. Het gewicht van de 2.2 JTDm Q-Tronic zit op 1.374kg en van de 2.0 TBI Q-Tronic zit op 1.354km.

De Alfa Giulia is er vanaf € 39.450,-

Vanaf 25 juni is de Giulia te bewonderen in de showroom van Auto Creemers in Herten-Roermond.