0475-321092

De Alfa Stelvio, een nieuwe standaard in het SUV segment.

Een 50/50 gewichtsverdeling, carbon aandrijfas, Aluminium Turbo motoren doen toch eerder denken aan een sportauto! Niets is minder waar want bij de Alfa Stelvio is dit allemaal in het ontwerp opgenomen. Waanzinnige acceleraties, een sublieme wegligging en met een vijfsterren-score in de Euro NCAP-botsveiligheidstest, combineert de Stelvio veiligheid met de sportieve eigenschappen van een Alfa Romeo.

De Alfa Stelvio heeft de hoge rijpositie van een SUV maar de compacte cockpit biedt tegelijk de rijbeleving van een sportsedan. Achterin biedt het ingetogen en functioneel ingerichte inzittendencompartiment drie riante zitplaatsen voor volwassenen. De via de elektrisch bediende achterklep toegankelijke bagageruimte meet 525 liter en kan door het neerklappen van de achterbank verder worden uitgebreid.

De Stelvio biedt de keuze uit volledig van aluminium vervaardigde motoren die een laag gewicht combineren met hoge prestaties en geringe emissies: Turbobenzinemotoren van 200 tot 510 pk en een 2.2-liter turbodiesel van 150 tot 210 pk. Eventueel gecombineerd met Alfa Romeo's Q4-vierwielaandrijving en een 8-traps automatische transmissie, die garant staan voor een efficiƫnte krachtoverbrenging, waardoor het vermogen van de motor optimaal kan worden benut en het autorijden naar een nieuw niveau wordt verheven.

Bij Auto Creemers informeren we u graag over de Alfa Stelvio.

Bekijk de Alfa Stelvio