Neem contact met ons
op voor de mooiste
occasions, onderhoud,
of alle aanbiedingen.

BEL ONS OP NUMMER:
0475-321092

De Alfa Giulietta is ontworpen als allemansvriend. Vriendelijk voor het milieu, praktisch in het gebruik, comfortabel en toch een wegligging van een échte sportauto. Kortom ideaal voor het dagelijks gebruik maar tegelijkertijd verrassend sportief en tijdloos mooi.

Bij de geboorte van een Alfa Romeo staat 1 ding vast; Hij gaat nooit vervelen en blijft verleiden en uitdagen. Dat komt niet alleen door zijn design, maar ook door zijn sportieve karakter en comfortabele rij-eigenschappen. De krachtige, maar zuinige motoren staan garant voor souplesse over het gehele toerenbereik en bedient de bestuurder te allen tijde. De Giulietta beschikt over het Alfa™ DNA systeem, het exclusieve Alfa Romeo-systeem dat het mogelijk maakt de rijkarakteristiek aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur en de rijomstandigheden.

Design

Exterieur

De Alfa Giulietta staat model voor Italiaanse passie. Het exterieur weerspiegelt het Alfa-DNA dat terug is te zien van de grille, tot aan de sierlijsten in de bumpers, de donkergetinte koplampen en de sportieve bumper met vergrote uitlaatpijpen.

Nieuwe sportieve exterieur details, meer comfort, nieuwe bekledingsstoffen en verder verbeterde motoren: de Giulietta heeft zichzelf opnieuw overtroffen. Er zijn drie uitvoeringen ontwikkeld:

  • Giulietta
  • Super
  • Veloce

Interieur

Zodra u in de auto stapt kunt u genieten van het luxueuze interieur dat de Alfa Giulietta te bieden heeft. De nieuwe materialen, bekledingstoffen, de middenconsole en de nieuwe stoelen zorgen voor een uitermate rijplezier. Door de unieke details straalt de Giulietta sportiviteit uit. 

Infotainment

Met Uconnect® Live Service beschikt u op elk moment van de dag over actuele informatie, zoals verkeer, weer, nieuws en uw social media-berichten. De AR Performance app geeft live feedback en analyses over de rijstijl. 

Technologie

De nieuwste technologie van de Giulietta zorgt voor verbeterde prestaties en rijeigenschappen. De 1.6 JTD, 120 pk-dieselmotor is ook beschikbaar in combinatie met de Alfa TCT-transmissie. Door de innovatieve automatische zesversnellingsbak met dubbele drogeplaat-koppeling is het mogelijk door te schakelen naar de volgende versnelling terwijl de huidige nog is ingeschakeld. 

Sportief, veilig en comfortabel

Het onderstel van de Giulietta vormt de basis voor het authentieke Alfa Romeo-rijplezier. De voorwielophanging en multilink-achteras zorgen voor de perfecte wegligging.

Efficiency

Het start&stop-systeem ondersteunt het eco drive-systeem om efficiënt en zuinig te kunnen rijden. Het Alfa DNA maakt het mogelijk om rijkarakteristiek van de Giulietta af te stemmen op de rijstijl van de bestuurder. De drie rijmodussen die het systeem biedt:

  • Dynamic voor een sportieve rijstijl
  • Naturel voor een laag brandstofverbruik
  • All-weather voor slechte weersomstandigheden 

Veiligheid

Bij Alfa staat veiligheid op de eerste plaats. De Giulietta is daarom standaard uitgerust met zowel actieve als passieve veiligheidsvoorzieningen, waaronder zes airbags, ESC en Alfa™ Active Steering met Dynamic Steering Torque.

uitvoeringen